DISTILLERY MASTERS 2018

Subota, 08. decembar, 14.00-21.00
Hyatt Regency, Focaccia

 

ČUVENA SVETSKA PIĆA & NAJBOLJE SRPSKE RAKIJE!

50 brendova – 150 vrhunskih pića – Coctail Bar – Delikatesi – Show Kitchen

 

DISTILLERRY MASTERS (DM) je potpuno novi, originalno koncipiran događaj, osmišljen kao ekskluzivna prodajna degustacija premijum žestokih pića namenjena profesionalnim i privatnim kupcima. DM 2018 će biti održan u najlepšem prostoru hotela Hyatt – u restoranu Focaccia, tokom trajanja 15. Beogradskog Salona Vina, ali kao potpuno izdvojen događaj, sa posebnim programom i sopstvenom publikom.

 

VAUČERI ZA DISTILLERY MASTERS 2018

Cena vaučera: 2.000 din

Zbog strogo ograničenog broja mesta – vaučeri za DISTILLERY MASTERS 2018 se prodaju isključivo unapred!

Vaučer obuhvata:

  • degustaciju i mogućnost kupovine svih izloženih pića
  • specijalne selekcije delikatesne hrane
  • specijalne degustacije koktela u Coctail Bar-u
  • degustacije hrane u okviru programa „Show Kitchen“
  • DM1 (1)_resize
  • DM1 2_resize
  • DM1 3_resize
  • DM1 4_resize
  • DM1 6_resize
  • DM1 5_resize
  • DM1 9_resize
  • DM1 8_resize

POGLEDAJTE KAKO JE IZGLEDAO PRATEĆI PROGRAM DISTILLERY MASTERS 2017

Bartenders 710 – Coctail Bar

Originalni i inovativni vrhunski kokteli!

U saradnji sa udruženjem profesionalnih barmena BARTENDERS 710 i njihovim vodećim barmenima, predvođeni Vladimirom Simićem, tokom čitavog trajanja DM, biće organizovan Coctail Bar, u okviru kojeg će se svakog sata odvijati specijalne degustacije svetski poznatih i novih, originalnih koktela, zasnovanih na vrstama i tipovima žestokih pića izloženih na DM, sa fokusom na vodećim srspkim rakijama:

DISTILLERY MASTERS 2017 COCTAIL BAR

14.30

„VAI A BOULEVARDIER“
Grappa, Campari, Vermouth Rosso

„MANASTIR SOUR“
Lozovača, Sirup od Kajsije i Majčine Dušice, Limun Sok, Belance

15.30

„NIRVANA FIZZ“
Vilijamovka, Cimet Sirup, Limun Sok, Biber Soda

„DIVLJI MEHURIĆI“
Divlja Kruška, Kašasta Kruška Sok, Prosecco

16.30

„NEW FRIENDSHIPS“
Dunja Barrique, slatko dunja i orasi, limeta, sok od jabuke

„TAJNA BAŠTA“
Dunja stara 5 god, Vermouth Rosso, Angostura Bitters

17.30

„THE POMME-POMME“
Jabuka Barrique, Kocka Šećera, Angostura Bitters, Prosecco

„APPLE OLD FASHIONED“
Jabuka Single Barrel, Kocka Šećera, Bitter od Crnog Piva

18.30

„QUEEN NAIL“
Stara šljivovica, Drambuie, Plum Bitters, Suve Šljive

„CREOLE COCKTAIL“
Stara šljivovica, Sweet Vermouth, Stom Travarica, liker od višnje

19.30

„JAPANESE COCKTAIL“
Vinjak star 5 godina, Orgeat, Angostura Bittes

„SIDE CAR“
Stari vinjak, Limun Sok, Mandarin Napoleon

20.30

„BRAMBLE“
Srpski Gin, Limun Sok, Sirup, Rakija od maline

„ORIENT EXPRESS“
Klekovača, Mlade Borove Iglice Sirup, Crveni Grejpfrut Sok, Soda

 

Delikatesna trpeza

Vrhunski zalogaji – uz vrhunska pića!

U oba dela restorana Focaccia biće postavljena bogata delikatesna trpeza, sa vrhunskom selekcijom vrhunskih pršuta, salama i sireva, kao i drugih delikatesa koji prate degustaciju premium žestokih pića.

QimiQ & Wiberg – Show Kitchen

Kompanija Misaco, kao ekskluzivni partner događaja, organizuje specijalni kulinarski program direktnog pripremanja i degustacija vrhunskih zalogaja zasnovanih na ultra premium sastojcima svetskih lidera u proizvodnji mlečnih proizvoda QimiQ, odnosno začina i mešavina začina Wiberg.

QimiQ & Wiberg su ekskluzivni snabdevači najvećeg broja najboljih svetskih restorana i hotela, a ovom prilikom će posetioci DM 2017 moći da uživaju u čak 7 tematskih degustacija hrane, koju će pripremati kuvarski tim predvođen šefom kuhinje Vlajkom Pešićem.

Svakog sata odvijaće se po jedna degustacija originalnih zalogaja, tematski kreiranih za slaganje sa 7 tipova srpskih rakija!

PROGRAM DEGUSTACIJA

14.00

KAJSIJA &
Rolovana piletina sa kajsijom i gorgonzolom
Njoke u sosu od sira
Rafaelo kuglica sa kajsijom

15.00

VILIJAMOVKA &

Pašteta od ćuetine sa karamelizovanom kruškom
Ćuretina u mlincima
Pralina sa kruškom i „lemon sun“

16.00

DUNJA &

Bečka od divlje svinje sa tartarom od dunje i oraha
Kiš Loren
Kitnikez (ukuvana dunja sa orasima)

17.00

MALINA &

Piletina rolovana slaninom u likeru od maline
Piletina rolovana slaninom i mikro biljem Amarant
Pralina od čokolade sa malinom i „berry sun“

18.00

ŠLJIVA &

Dimljeni ramstek na šljivinom panju
Panakota od pečene slanine sa pastom od šljive i kardamona
Pralina od crne čokolade sa šljivom u pečenom susamu

19.00

TRAVARICA &

Njoke sa finim travama
Kebab-Ćevap
Žalfija tart

20.00

KLEKOVAČA &

Srneća ledja sa rukolom i sosom od kleke
Tatar biftek
Kuglof od kleke

Želimo vam srdačnu dobrodošlicu na  DISTILLERRY MASTERS 2018 i 15. Beogradski Salon vina!

Leave a comment

SerbiaEnglish